نان شیرینی محلی قم 

نان شیرینی محلی قم به همراه برخی از میوجات خشک شده و حتی تازه استان قم از شهرت خاصی برخوردار هستند.
هنر دستان پر از مهر زنان قمی با ذوقی بانوانه در پخت نان شیرینی
و شیوه های سنتی خشک کردن میوه ها از جمله ویژگی های این موضوع است.

شیرینی های محلی در هر شهری وجود دارند و از جمله صنایع دستی و غذایی ویژه آن شهر به شمار می روند.

نان شیرینی محلی قم

اهالی شهر قم در ایام عید و نوروز برای پذیرایی از مهمانان خود از نان شیرینی استفاده می کنند،
این نان از روغن، شیر، شکر، کنجد و زعفران درست میشود.
این نان را در شهری دیگر نمیتوان خریداری کرد و مخصوص شهر قم می باشد.
این شیرینی ها علاوه بر اینکه به دستان پر مهر بانوان قمی پخته می شوند
امروزه در کارگاه های شیرینی پزی و سوهان پزی قم نیز آماده ارائه به دوستداران این سوغات خوشمزه است.

 انجیر و انار

در قم دو میوه ای که چشمگیر است انجیر و انار نام دارد،
شاید بتوانید در همه جای شهر ها انجیر و انار تهیه کنید ولی طعم و کیفیت این دو میوه در شهر قم بسیار عالی می باشد و اگر در فصل مناسب انار و انجیر،
به قم بروید می توانید به وفور این دو میوه را خریداری کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
البته اگر در خارج از فصل این دو میوه به قم سفر کردید می توانید از خوردن انجیر خشک شده قمی لذت ببرید.

قنبید( کلم قمی)

قنبید نوعی کلم است که همانند سیب زمینی می باشد و مانند کلم هایی که ما تا به حال دیده ایم نیست.

این نوع کلم بیشتر در روستاهای اطراف قم یافت می شود مردم استان قم از این کلم بسیار استفاده می‌کنند چرا که می‌دانند استان قم آب شوری دارد
و برای دفع نمک و مراقبت از کلیه های خود از آن استفاده می کنند.

مردم این کلم را بیشتر در سوپ، آش و آبگوشت می‌ریزند و مورد استفاده قرار می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.